Het fietsverhaal van Maurison

"your bike is an object it will do what you want it to do"

Sinds zijn 3de is de 31-jarige Maurison verliefd op zijn fiets. Toen hij op televisie een keer de X games voorbij zag komen begon hij met BMX freestyle. Sindsdien is hij nooit gestopt met dirtramps proberen en trucjes doen.

Fietsen: een Haro 16” toen hij kleiner was, nu een fully customized total bmx

Wat heeft de fiets Maurison gebracht?

Die fiets zorgt voor spanning en ontspanning. Er is zoveel dat je kan doen met de fiets en Maurison leeft bij het gezegde "your bike is an object it will do what you want it to do". In een bike park voelt hij zich gewoon helemaal vrij, één met de fiets en de omgeving.  Dankzij de fiets heeft Maurison meerdere eilanden en plekken leren kennen. Na het winnen van het Caribisch kampioenschap volgde een stortvloed aan uitnodigingen voor bijvoorbeeld een bezoek aan scholen.

Waar is fietsend Bonaire aan toe?

Op Bonaire is het tijd voor een BMX park zodat het toegankelijker wordt. Nu bouwen we de ramps zelf, na brandstichting zijn er nu helaas geen ramps meer op Bonaire. Er is een groep van zeker meer dan 20 bmx-ers die elkaar motiveerde om nieuwe dingen te leren en ook weer andere jongeren wist te inspireren. Met competitie en tricks.

Een park is nodig om weer nieuwe jongeren te motiveren en hoop dat er snel weer eentje op Bonaire komt!


< Bekijk alle fietsverhalen